Žične ograje

Obstaja rek: Dobra ograja vzdržuje dobrososedske odnose. Kljub temu, da ta rek ne drži popolnoma, pa obstaja mnogo razlogov, zakaj bi se odločili za žične ograje.

S postavitvijo žične ograje zavarujemo sebe, svoj dom in vrt, polja, pašnike, zaščitimo drevje pred škodljivci, ali pa živali same zaščitimo pred nevarnostmi (promet, gradbišča ...) oz. njihovo pašo omejimo na določeno območje. Omogočajo natančno določitev meje vašega zemljišča in z njimi zavarujete svojo lastnino; žične ograje lahko uporabite za namen zaščite zasebnih (stanovanjskih) objektov oz. za zaščito javnih objektov, kot so šole, vrtci, parkirišča, športni objekti, industrijski in trgovski objekti ... Dandanes je izbire različnih ograj res veliko, tako da kljub prvotnemu namenu žične ograje, ki je varovanje in zaščita, prenekateri postavljajo na svojem vrtu žične ograje tudi za dekoracijo.

Žične ograje so izdelane iz vroče pocinkane žice in plastificirane. Sistem žičnih ograj je po svetu že tako razvit, da obstajajo v mnogo različnih stilih in oblikah, bodisi za zgolj dekorativne namene bodisi za varovanje različnih objektov, celo objektov z visoko stopnjo varovanja, kot so npr. zapori ... Najpogostejši obliki žičnih ograj za potrebe po ograjevanju sta žične ograje iz varjene mreže in žične ograje iz pletene mreže.

Prednosti žičnih ograj so predvsem v kakovosti, vzdržljivosti, odpornosti na vremenske razmere, enostavni postavitvi ter estetskosti. V primerjavi z ostalimi npr. lesenimi, kovinskimi ali betonskimi ograjami, so kljub svoji moči in vzdržljivosti narejene iz bistveno lažjega materiala, zaradi oblikovne dovršenosti so manj vpadljive, cenovno pa so precej ugodnejše. Poleg tega je postavitev žične ograje mnogo enostavnejša in hitrejša.

Pletene mreže
Pletene mreže

Pletene mreže

Pletene mreže, izdelane iz pocinkane in plastificirane žice.

Pletene mreže →

Varjene mreže
Varjene mreže

Varjene mreže

Varjene mreže, izdelane iz pocinkane in plastificirane žice.

Varjene mreže →

Betafence pletene mreže
Betafence pletene mreže

Betafence pletene mreže

Pletene mreže, izdelane iz pocinkane in plastificirane žice, proizvajalca BETAFENCE.

Betafence pletene mreže →

Betafence varjene mreže
Betafence varjene mreže

Betafence varjene mreže

Varjene mreže, izdelane iz pocinkane in plastificirane žice, proizvajalca BETAFENCE.

Betafence varjene mreže →

Nudimo strokovno svetovanje, servisiranje, vzdrževanje in izvedbo montaže na območju celotne slovenije.

Pokličite nas
Pošljite sporočilo
Povpraševanje