• Domov
  • /
  • Vrata in zapornice

Vrata in zapornice

Samonosna vrata
Samonosna vrata

Samonosna vrata

Samonosna vrata so specialna izvedba drsnih vrat, ki ne potrebujejo talnega vodila in koles. Vrata se ves čas odpirajo nad tlemi, zato jim vreme in umazanija ne povzročata nobenih težav.

Samonosna vrata →

Drsna vrata
Drsna vrata

Drsna vrata

Drsna vrata so že stara in preizkušena izbira za dvoriščna vrata. Odpirajo se na stran, tako da se zapeljejo po vodilu ki je vgrajeno v tla. Prednost klasičnih drsnih dvoriščnih vrat je v tem, da prenesejo zelo velike teže in dolžine.

Drsna vrata →

Krilna vrata
Krilna vrata

Krilna vrata

Krilna vrata so lahko dveh vrst, odvisno od tega, koliko prostora imate. Odpirajo se v dvorišče, zato je potreben prostor in ravna podlaga na območju odpiranja.

Enokrilna vrata – za ta vrata se odločite takrat, ko imate manjšo odprtino in imate na voljo dovolj prostora za odpiranje le-teh.

Dvokrilna vrata – ta vrata izberite takrat, ko imate večjo odprtino in dovolj prostora, da se bosta obe krili lahko prosto odpirali. Dvokrilna vrata so najbolj pogosta izbira med krilnimi vrati.

Krilna vrata →

Samozapirala
Samozapirala

Samozapirala

Samozapirala za krilna vrata so primerna tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo.

Vgrajujemo jih tudi na vrata z veliko frekvenco odpiranj, kot je običajno na javnih objektih (šole, vrtci, športni objekti, podjetja in drugo), kot tudi za domačo uporabo, saj jih odlikuje ličen izgled in dolga življenska doba.

Samozapirala →

Zapornice
Zapornice

Zapornice

Avtomatske zapornice katere odlikuje dizajn kot tudi varnost,  za zapiranje širših prehodov industrijskih in javnih objektov. Vsi modeli so opremljeni z utripajočo lučjo za boljšo vidnost. V veliki večini so opremljene z fotocelicami, ki preprečujejo zapiranje v primeru ovire pod njimi.

Zapornice →

Samonosna vrata
Pogoni za vrata

Pogoni za vrata

Zakaj izbrati pogon za vrata? Pogoni nudijo daljinsko odpiranje in zapiranje krilnih ali drsnih vrat. Pri izbiri pogona za vrata upoštevamo dolžino krila pri krilnih vratih in težo pri drsnih vratih. Na voljo imamo 4 različne tipe: Pogon Axo, pogon Krono ter pogona BK-78 in BK-1800 znamke CAME.

Pogoni za vrata →

Nudimo strokovno svetovanje, servisiranje, vzdrževanje in izvedbo montaže na območju celotne slovenije.

Pokličite nas
Pošljite sporočilo
Povpraševanje