Podjetje Eprim d.o.o.

Začetki izvajanja naše dejavnosti segajo že pred leto 2000, tako imamo dejansko že več kot 20 let izkušenj, na področju gradbenih del pri izvedbi ograjevanja objektov, vzdrževanju in drugih specializiranih gradbenih in zaključnih delih.

Opis podjetja

Pri podjetju Eprim d.o.o. se po veliki večini ukvarjamo s celotno izvedbo ograjevanja objektov in spremljajočimi gradbenimi deli.

Naša ponudba obsega kompletno ograjevanje objektov, vključno z vrati, avtomatizacijo, zapornicami, spremljajočimi gradbenimi deli, ter vzdrževanjem vse vgrajene opreme.

Izdelujemo tudi lažje kovinske konstrukcije, nadstreške nad vhodi in terasami ter druge kovinske konstrukcije po naročilu. Izvajamo vsa gradbena dela pri ureditvi okolice objektov, kot so dvorišča, parkirišča, igrišča in zelenice.

Naša prednost je predvsem v tem, da našim naročnikom zagotavljamo celostno izvedbo naročenih del, tako že s svetovanjem in načrtovanjem, kot tudi s pripravo popisov in predlogov, ter izvedbo z lastnimi ekipami, v katerih imamo izkušene mojstre tako na področju gradbeništva kot tudi kovinarstva.

Naši dobavitelji, tako v Sloveniji kot tudi izven, so visoko strokovno usposobljeni z zagotovljenimi standardi in vsemi potrebnimi certifikati, kar je še posebej pomembno pri izvedbi ograjnih sistemov na igriščih, katera v veliki meri uporabljajo otroci. Naše osnovno vodilo je, da poleg kvalitete zagotavljamo tudi varno okolje tako za naše najmlajše kot tudi za vse ostale uporabnike.

Z našimi izkušnjami in vestnim delom, ter vgradnjo kvalitetnih materialov zagotavljamo vrhunski končni izdelek, z dolgo življenjsko dobo in majhnimi stroški vzdrževanja.

To prepoznavajo tudi naši naročniki, saj nam zaupa veliko javnih ustanov, kot so šole, vrtci, občine, kot tudi veliko podjetij in lastnikov stanovanjskih objektov.

Leta 2017 je naše podjetje razširilo svojo dejavnost še na tehnično spletno trgovino z ograjnimi sistemi, ročnim in električnim orodjem, vrtnim orodjem in kosilnicami ter rezervnimi deli. Večino vseh artiklov ki jih ponujamo na spletni trgovini, imamo dejansko na zalogi v našem skladišču, kar je več kot 10.000 artiklov.

Vizija podjetja

Naša vizija je seveda uspešno podjetje, katero zagotavlja tako zadovoljne naročnike kot tudi prijetno delovno okolje našim zaposlenim. V našem delovnem procesu se vedno trudimo dati priložnost tudi mladim, da s prakso v našem podjetju in kasneje z vajeništvom lahko pridobijo delovne kot tudi življenjske izkušnje.

Nudimo strokovno svetovanje, servisiranje, vzdrževanje in izvedbo montaže na območju celotne slovenije.

Pokličite nas
Pošljite sporočilo
Povpraševanje